IMG_7334

The museum sits at a level at the base of the buildings. They got down to these “box columns” made of heavy steel, meant to last lifetimes at the level of the bedrock foundation. The workers sheared most of them to the ground, leaving a visible marker for the footprint of both towers. (Those footprints encircle the areas with collections & exhibits.) But here you can see one of the box columns as it survived.
9/11 Memorial & Museum

Got a comment?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.